marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Filme si Seriale

Trasnitii te asteapta cu un nou sezon la PrimaTV

25 septembrie 2016
Trasnitii te asteapta cu un nou sezon la PrimaTV
Publicitate

 

 

Din 26 septembrie te asteapta gasca trasnita la Prima TV. De luni pana miercuri, de la ora 22.30, vin noi episoade ale singurului serial romanesc care a intrat in Cartea Recordurilor, Trasnitii.

 

Actorul Grig Chiroiu, interpretul lui Pupaza G. Grigoras, declara cu zambetul pe buze, ca desi e trasnit de peste 13 ani in serialul omonim, in realitate nu e asa de trasnit, desi ii plac plimbarile prin ploaie. Acesta ne spune: “Noul sezon aduce personaje noi, schimbari locative, familiale, conjugale si de personalitate si, bineinteles, comedie din belsug, ca doar nu ne-am pierdut simtul umorului. Ba chiar, simpaticele personaje au solutii punctuale pentru neajunsurile istorice. Coana Frosa, de exemplu, a gasit rezolvarea situatiei refugiatilor din Europa. Sa vina toti la ea la Belciugatele, sa faca impreuna agricultura bio!”

 

Au invatat sa rada si sa ii faca pe telespectatorii PrimaTV sa rada, in orice conditii. Astfel, Raluca Guslicov, interpreta lui Teo ne spune ca in acest sezon e pe sistemul iubirea invinge tot, in timp ce Livia Taloi, interpreta Emei, spune ca noul sezon o duce in copilarie: “Anumite evenimente din serial ne duc la casa babei si eu stiu ce inseamna o sapa pentru ca mi-am petrecut toate vacantele la bunici si toata lumea trebuia sa munceasca. In schimb nu imi placea deloc sa culeg prunii si mai bine ma trimiteai la sapa decat la cules de prune”.

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoase in serialul Trasnitii, recunoaste ca asa cum este la filmari asa de trasnit este in realitate iar drept dovada stau fanii pe care ii intalneste pe strada si care nu au o fotografie normala cu el. Despre serial ne spune ca: “In noul sezon personajul meu are o schimbare de 180 de grade pentru ca din baiatul bun la toate devine varianta sa cea mai rea.”

Din 26 septembrie te asteapta gasca trasnita la Prima TV. De luni pana miercuri, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial romanesc care a intrat in Cartea Recordurilor, Trasnitii. Astfel, Pupaza, Ema, Gogoase, Teo si Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trasnite”.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau