marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Divers

Mama mea gătește mai bine cu Horia Vîrlan și Valentin Sanfira la al 4 lea sezon

5 martie 2017
Mama mea gătește mai bine cu Horia Vîrlan și Valentin Sanfira la al 4 lea sezon
Publicitate

Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să întâmpine concurenții din cel de-al 4 lea sezon al competiției culinare, Mama mea gătește mai bine, în fiecare zi a săptămânii – de luni până duminică -  începând cu ora 19.30.

Din 6 martie, de la ora 19.30, începe cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Acesta recunoaște că i-a fost foarte dor de echipă: „Reîntâlnirea cu echipa minunată de la Mama mea gătește mai bine a fost, ca de fiecare dată, o mare bucurie! Ne-am reluat glumele și cred că fiecare dintre noi ne-am dat seama că timpul petrecut împreună a dat naștere la prietenii frumoase. 

 

Horia Vîrlan ne spune că noul sezon aduce „Mame pricepute ori ba, fete ori feciori, asemenea, căci așa suntem noi, românii, mai mult sau mai puțin pricepuți.” În fiecare zi de la ora 19.30 maestrul bucătar Horia Vîrlan ne asigură că ne vom distra: “Ne vom distra de minune văzând cum se căznesc echipele să pregătească patru porții de mâncare, așa cum mănâncă ele sau ei pe acasă. Vor veni din toate colțurile țării echipe formate din mame și copii, hotărâte să arate ce știu, dar și cu dorința de a pune mâna pe banii puși în joc, deoarece dacă sunt pricepuți pot câștiga, de-a lungul mai multor zile, o sumă fumușică. Recordul de până acum îl deține o echipă care a câștigat 6.000 de lei.

 

În prima ediție, vor intra în competiție rețetele mamei Otilia Lumezeanu din Craiova cu cele ale Lăcrămioarei Nichita din Balotești, Ilfov. Miruna, fiica Otiliei, este nepretențioasă atunci când vine vorba de mâncare în timp ce fiul Lăcrămioarei, Bogdan  abia așteaptă să descopere ingredientul secret și să demonstreze că „mama lui gătește mai bine”.

 

Urmăriți în această seară, de la ora 19.30, prima ediție din sezonul nou a emisiunii Mama mea gătește mai bine, o competiție sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV. 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau