marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Emisiuni

La Prima TV, vestitorii primăverii sunt Cârcotașii! Chiar pe 1 martie a început un nou sezon Cronica Cârcotașilor

28 februarie 2017
La Prima TV, vestitorii primăverii sunt Cârcotașii! Chiar pe 1 martie a început un nou sezon Cronica Cârcotașilor
Publicitate

 

 

 

La Prima TV, vestitorii primăverii sunt Şerban Huidu, Ioana Petric și Codruţ Kegheş care de abia așteaptă să ajungă în casele fanilor Cronicii Cârcotaşilor de miercuri, 1 martie, de la ora 20.30. În prima zi de primăvară a anului, odată cu sezonul 35 al Cronicii Cârcotașilor revin pe tv bâlbele și Top Ruşinică.

În această primăvară, emisiunea Cronica Cârcotașilor împlineşte 17 ani de la difuzarea primei ediţii, iar echipa promite un sezon fabulos. Codruț Kegheș ne asigură că este pus pe fapte mari, numai să scoată zâmbete telespectatorilor: “E cel mai greu pe așa vremuri, să faci omul să zâmbească iar atunci când vorbim de Cronica Cârcotașilor este de apreciat și de luat în seamă faptul că discutăm de cea mai longevivă emisiune de după revoluție. Și cel mai longeviv personaj, Dezbrăcatu’. Așa că, aștept și sezonul 80 de aici sau din alte locuri ale planetei.”

Cârcotașul Șerban Huidu nu credea vreodată că o să ajungă la sezonul 35: “Nu credeam că o să ajungem până aici. Noi și cu Teleenciclopedia. Emisiunile după care a fost concepută Cronica Cârcotașilor au și 60 de sezoane și tot nu au obosit pentru că ele evoluează odată cu societatea.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 35 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 1 martie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

***

           Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

                       ***

            Alte informaţii despre Cronica Cârcotaşilor se găsesc pe Facebook la adresa:                     

           https://www.facebook.com/Carcotasii

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau