marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Divers

Începe o nouă aventură „Schimb de mame” duminică, 5 martie, la Prima TV

3 martie 2017
Începe o nouă aventură „Schimb de mame” duminică, 5 martie, la Prima TV
Publicitate

Duminică, 5 martie 2017 de la ora 20.30, Prima TV dă startul celui de-al 24-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Vă aşteaptă noi aventuri ce vă vor ţine cu sufletul la gură şi, ca de fiecare dată, le veţi vedea în plină acţiune pe mamele care s-au înscris în această competiţie de succes. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost următită de-a lungul anilor de milioane de telespectatori, rămânând în continuare cel mai longeviv reality-show din România. Pentru realizarea lui, protagonistele au trecut printr-o misiune extrem de solicitantă: cea de mamă pentru altă familie.

 

De-a lungul celor 12 ani de existenţă a emisiunii Schimb de mame s-au stabilit recorduri inegalabile, greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 1.500.000 de kilometri pe întreg teritorul României, dar şi în ţări precum Italia, Anglia, Republica Moldova, Bulgaria. Ele puteau realiza de 30 de ori înconjurul lumii, cu un consum de aproximativ 20 de tone de motorină. De-a lungul celor 23 de sezoane ale celui mai longeviv reality show din România, filmările s-au întins pe durata a peste 52.000 de ore, echivalentul a 6 ani de filmări în continuu! Numerele impresionante continuă şi în privinţa voturilor înregistrate: peste 800.000 de persoane au desemnat cele 23 de mame câştigătoare de până acum al titlului de Prima mamă! Începând cu duminică, 5 martie, ora 20.30, Prima TV o așteaptă și pe cea de-a 24 a mamă câștigătoare a noului sezon Schimb de mame care poate câștiga 2000 de euro.

 

În prima ediție a noului sezon veți urmări un schimb de mame spectaculos între două familii: familia Purza din oraşul Ştei, judeţul Bihor şi familia Gigliotti, din satul Ciuperceni, judeţul Gorj. La Ştei, Ana Maria şi Ghiţă au muncit cât i-au ţinut puterile prin străinatate ca să-şi facă un rost în viaţă. Au doi copii, pe Roberto de 14 ani şi pe Renato, de 9 ani. Cu ei mai locuieşte soacra, mama lui Ghiţă, venită din satul vecin să stea cu băieţi şi să mai ajute la una-alta prin gospodărie. Ana lucrează ca asistentă medicală şi farmacistă, iar cele două servicii îi ocupă toată ziua. Unde mai pui că acasă o mai aşteaptă treabă de făcut. Ajutor de la familie primeşte, însă nu tocmai cât ar vrea ea..La Ciuperceni, destinul şi lipsurile de acasă au dus-o pe Elena prin Italia, unde l-a întâlnit pe Antonio, un italian get-beget, de 57 de ani. Diferenţa de vârstă dintre cei doi nu a mai contat, iar Elena a hotărât că vrea o familie, o casă şi o viaţă liniştită pe meleagurile natale. Italianul nostru a urmat-o, iar cei doi au împreună un copil, Cristian, de 6 anişori.

Duminică, la Prima Tv, de la ora 20.30 urmărește cum mamele de schimb se aleg cu reproșuri peste reproșuri și orice încercare de a face pe plac noii familii eșuează. Mai multe aflați duminică, la Schimb de mame,la Prima TV.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau