marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Concerte si Festivaluri

Începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber la Timișoara

19 iulie 2016
Începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber la Timișoara
Publicitate

Astăzi începe Caravana Metropolis – Cinema în aer liber în Parcul Rozelor din Timișoara.

În prima seară de cinema în aer liber va fi proiectat filmul Mustang, în regia lui Deniz Gamze Erguven, film nominalizat la Oscar și la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film străin în 2016.

Sinopsis: Este începutul verii. Într-un sat din nordul Turciei, Lale și cele patru surori ale sale se întorc de la școală, jucându-se cu un grup de băieți. Jocurile lor, considerate necuviincioase de familie, provoacă un scandal cu consecințe neprevăzute. Progresiv, părinții lor transformă casa într-o închisoare. Treburile casnice înlocuiesc activitățile școlare și căsătorii sunt aranjate. Cele cinci surori, conduse de dorința de libertate, răstoarnă limitele impuse de către familia lor.

Pentru informații detaliate și programul filmelor selectate la cea de-a cincea ediție a Caravanei Metropolis, stă la dispoziție site-ul caravana.metropolisfilm.ro. Proiecțiile vor avea loc în perioada 19-24 iulie de la ora 21:30.             

Evenimentul a devenit deja o tradiție la Timișoara, aceasta fiind cea de-a patra ediție care se desfășoară la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor. Tot aici s-a înregistrat cel mai mare număr de spectatori la o proiecție Caravana Metropolis, 3000 de oameni au venit într-o singură seară la film în aer liber.

Prețul biletelor este 10 lei bilet întreg și 5 lei pentru elevi și studenți și se pot achiziționa în avans de pe site-ul www.eventbook.ro (https://eventbook.ro/program/caravana-metropolis-timisoara-2016) sau din locație pe durata evenimentului.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara, Sprijinim candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, proiect realizat cu sprijinul CNC,  Sponsor AXN, Membru Europa Cinemas.

Asociaţia Culturală Metropolis, înfiinţată de Daniel Mitulescu, are ca principal scop realizarea de evenimente non profit de educare a publicului tânăr, precum Caravana Metropolis – Cinema în aer liber, Balkanik Arts&Culture Festival și KINOdiseea - Festivalul Internațional de Film pentru Copii, la care au participat la cele șapte ediții peste 50 000 de persoane.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau