marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Filme si Seriale

In memoriam Radu Beligan, PrimaTv va difuza vineri seara filmul Singuratatea florilor

21 iulie 2016
In memoriam Radu Beligan, PrimaTv va difuza vineri seara filmul Singuratatea florilor
Publicitate

Vineri 22 iulie, de la ora 20.30, PrimaTv va difuza filmul Singuratatea florilor in memoriam Radu Beligan, marele actor care a incetat din viata, miercuri la Spitalul Elias din Bucuresti.

Radu Beligan a fost unul dintre cei mai mari actori romani care a avut o activitate bogata in teatru, film, televiziune si radio si cel care are titlul de cel mai longeviv actor in activitate, fiind inclus in Cartea Recordurilor in 2013. In peste 70 de ani de activitate a interpretat roluri celebre ale dramaturgiei romanesti si nu numai, de la Ion Luca Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea pana la Albert Camus, Patrick Süskind sau William Shakespeare. 

Printre rolurile carierei sale s-a numarat si cel din filmul Singuratatea florilor unde interpreteaza rolul unui doctor foarte apreciat pe plan profesional, singuratic, orgolios dar care a ratat totul pe plan personal. Sub regia lui Mihai Constantinescu, Singuratatea florilor este o drama cu cateva partituri actoricesti interesante, jucate atat de Radu Beligan cat si de Colea Rautu, Toma Caragiu si George Constantin, si pe care le puteti urmari vineri seara, de la ora 20.30, la PrimaTV.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau