marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Vedete

Horia Virlan isi aminteste, cu umor, perioada de inceput: "Primul meu Chef era un betiv, din 'bulgar tampit' nu ma scotea"

13 septembrie 2016
Horia Virlan isi aminteste, cu umor, perioada de inceput:
Publicitate

Horia Virlan a povestit, la Adevarul Live cateva intamplari mai putin cunoscute despre el, despre perioada de inceput, perioada in care s-a format ca bucatar.

"Juratul" de la Mama mea gateste mai bine, emisiune difuzata de luni pana vineri, de la 19:30, la Prima TV, isi aminteste cu umor despre primul lui Chef, un bucatar alaturi de care a lucrat in Marea Britanie si care i-a creat mai multe probleme la inceput, dar care l-a si ajutat in cariera.

"In primul meu contract in Marea Britanie, am simtit ca gatitul inseamna mai mult decat a face mancare. Trebuie sa te apropii de ingrediente, sa fii indragostit de ele, nu sa le vezi ca o materie prima. Primul meu chef, care fusese bucatarul lui Nigel Mansell, este cel care m-a format. Era un bucatar scolit in Franta, foarte bun, un betiv :), dar excelent in bucatarie. Era o persoana imposibila, din "bulgar tampit" nu ma scotea, desi stia ca-s roman", a spus Horia Virlan, la Adevarul Live.

 

CE MAI SPUNE HORIA VIRLAN DESPRE PRIMUL LUI CHEF, DAR SI DETALII DESPRE NOUL SEZON MAMA MEA GATESTE MAI BINE

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau