marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Emisiuni

Duminica la PrimaTV,   Doua familii vor trai in mod spectaculos schimbul de mame

11 noiembrie 2016
Publicitate

 

 

Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din Romania cu multe participante la activ care si-au dorit sa traiasca experienta acestui show si s-au inscris in competitie.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, veti face cunostinta cu doua familii spectaculoase care isi vor inlocui mamele pentru cateva zile iar odata cu aceasta mutare vor trai aventura vietii lor si vor schimba atat familiile cat si modul de a-si trai viata. La Branesti, Lenuta si Mitu au trei baieti iar tatal lor este un om glumet dar si autoritar cand e cazul. Lenuta e casnica si incearca din rasputeri sa-si determine barbatul sa fie un pic mai intelegator. La Bezdead, Carmen si Dani le au pe Sorinela si pe Beatrice. Insa aici, toate graviteaza in jurul unui socru generos, care tine intreaga casa, trebuind sa stie tot ce misca in front. Provocarea va fi maxima pentru ambele mame care vor trebui sa faca fata unui schimb de mame intr-un mod neasteptat.

Cu o istorie impresionanta, “Schimb de mame” a fost urmarit de milioane de telespectatori de-a lungul anilor. Mamele care cred ca pot face fata provocarilor pot sa se inscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot indeplini: cea de mama pentru alta familie. Cea care va castiga titlul de “Prima Mama” va avea in cont suma de 2.500 de euro, premiu pus in joc de Prima TV.

Doamnele care isi doresc sa traiasca experienta “Schimbului de mame” se pot inscrie la numerele de telefon 0727 224 974 si 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficiala de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

  • La finalul acestui sezon, prin sistem de televoting, rasplatim titlul de “Prima Mama” cu 2.500 de euro!

 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau