marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Divers

DANCE ALL STARS – WDSF OPEN Concurs International de Dans Sportiv Spectacolul stelelor dansului revine la Bucuresti 22; 23 aprilie- World Trade Center – Hotel Pullman

1 martie 2017
DANCE ALL STARS – WDSF OPEN  Concurs International de Dans Sportiv  Spectacolul stelelor dansului revine la Bucuresti  22; 23 aprilie- World Trade Center – Hotel Pullman
Publicitate

 

A trecut un an de la prima editie Dance All Stars, editie care a facut istorie pe scena dansului sportiv din Romania. Un an in care Campionii Romaniei, reprezentanti ai Federatiei Romane de Dans Sportv si ai steagului National au trecut granitele tarii si au confirmat valoarea la nivel international.

In 2017, Romania cucereste din nou, podiumul International, de data aceasta de acasa.
Va dam intalnire intr-un spatiu perfect pentru o astfel de competitie, la final de aprilie, in World Trade Center, Hotel Pullman, in Bucuresti.

Transformam cupola WTC intr-un cer plin de stele… ale dansului! Strangem toate frumusetea
miscarii, din toate stilurile de dans, si le prezentam in centru ringului Dance All Stars. Pe 22 si 23 aprilie, nu e nevoie sa spunem ce simtim prin cuvinte. Lasam miscarea sa faca asta pentru noi. Ii urmarim la un loc pe cei mai buni dintre cei mai buni. Podiumul este al lor, cupele si diplomeletot ale lor, bucuria si spectacolul sunt ale noastre!

DANCE ALL STARS – WDSF OPEN isi propune sa stranga la un loc Campionii Romaniei, fata in fata cucei mai talentati campioni internationali. Valori precum ZICOANE HELER SEBASTIAN ALIN & COPOS ANCA, sau PAUL MOLDOVAN & CRISTINA TATAR, toti deja campioni, isi propun sa cucereasca noi categorii.

Stele nationale versus stele internationale. Lor li se alatura un juriu de exceptie din care fac parte si TATSIANA LAHVINOVICH, GALCHUN-BELARUS (vicecampioana mondiala 2009 sectiunea latino), GUNKO GENADJUS-LITUANIA, ERIC SOURDEAU-FRANTA si ALESSIO DI VERONICA-ITALIA.

Dansul e iubire, pasiune, arta. Dansul este hrana spirituala. Dansul e viata. Vino alaturi de noi sambata 23 si duminica 23 aprilie, in sala centrala de la World Trade Center Hotel Pullman, sa traim impreuna frumusetea dansului de performanta, la DANCE ALL STARS WDSF OPEN-Concurs International de Dans Sportiv.

Detalii, inscrieri si bilete pe www.danceallstars.ro.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau