marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Concerte si Festivaluri

Antonis Remos, în concert! Aduce o părticică din Grecia la Bucureşti!

17 octombrie 2016
Antonis Remos, în concert! Aduce o părticică din Grecia la Bucureşti!
Publicitate

Antonis Remos, unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică pop grecească vine la Bucureşti. Într-un spectacol-eveniment, joi, la Sala Palatului. Aşadar, pregătiţi-vă să dansaţi şi să fredonaţi hiturile celebrului cântăreţ într-un show ce se anunţă de senzaţie!

Antonis Remos, devenit celebru pentru modul în care combină elementele de muzică tradiţională grecească cu cele dance şi pop, va aduce o părticică din Grecia, la Bucureşti.

Devenit faimos pentru albumele de studio de trei ori medaliate cu platină, „Kardia Mou Min Anisiheis", „Mia Anapnoi", „Kleista Ta Stomata" si albumul „Mia Nihta Mono", castigator in doua randuri al unui disc de platina, Antonis Remos a impresionat in turneele sale in Europa si America atat prin hiturile sale dance, cat si prin interpretarea sensibila a baladelor. 

Antonis Remos s-a născut în Germania, iar la vârsta de 12 ani s-a mutat în Grecia cu părinţii lui de origine greacă. Experienta reintoarcerii in tara despre care auzise atatea de la rudele lui a adaugat o sensibilitate aparte pieselor lui Remos. În urmă cu doi ani, cântăreţul a cantat alaturi de Julio Iglesias intr-un spectacol sustinut pe insula Mykonos. Cei doi au interpretat in duet „My Way", piesa lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment special. Veti avea şi voi ocazia sa-l auziti live pe unul dintre cei mai indrăgiţi cântăreţi ai Greciei, joi, la Sala Palatului.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau