marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Melania Medeleanu: "Cel mai recent am dat search pe Google la..."

Interviu TV Mania – Melania Medeleanu
 

1.    Săptămâna asta te-a uimit la TV...faptul că poate să stea închis fără ca asta să mă deranjeze prea tare.

 

2.    Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost...un program de ştiri, pentru că simt nevoia să fiu ancorată în evenimentele zilei.

 

3.    Cel mai recent ai dat search pe Google la...dexonline –ne-am contrazis pe un cuvânt când jucam mima.

 

4.    Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este...hm… film este chestia aia pentru care te îmbraci frumos, te duci la mall, iei floricele şi te aşezi în sală pentru două ore? Nu ştiu, n-am mai făcut-o de multicel. Dar promit să recuperez.

 

5.    Plăcerea ta vinovată la TV este... plăcerile mele vinovate nu sunt la TV. Decât dacă este o emisiune despre cafea.

 

6.    Cel mai interesant aspect al job-ului tău este...că afli lucruri înaintea tuturor şi, mai ales, că poţi, printr-o campanie deşteaptă, să îndrepţi nedreptăţi.

 

7.    Cel mai mult îl/o respecţi în TV pe...Christianne Amamnpour pentru că interviurile şi reportajele ei schimbă vieţi.

 

8.    Gadgetul la care nu poţi renunţa este...Am crezut că telefonul. Dar după două săptămâni într-un loc fără semnal am constatat că poate să se aşeze liniştit praful pe el .

 

9.    Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat...un bilet de avion până la Constanţa. Îmi doream să zbor.

 

10.Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de... nimic altceva – să ţin cursuri, să prezint ştiri, să organizez întâmplări pentru copii e tot ce-mi doresc şi n-aş schimba asta pentru nimic.

 

11.Când chiuleai/ după ore, pierdeai vremea în...Grădina Icoanei – complet neinspirat! Era chiar lângă liceu şi se găsea mereu câte un profesor care să te trimită la clasă.

 

12.În şcoală, mergeai des la olimpiada de... De ce să exagerăm aşa, la jumătea interviului ? J

 

13.Profesorul tău preferat a fost... tovarăşul Balaşa, învăţătorul meu, pentru că mi-a arătat că dascălul ideal există.

 

14.Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai... dacă am reuşit să ţin secretele aşa de bine ascunse atâta timp, de ce să zic acum că i-am scurtat mamei rochia de mireasă ca să-mi vină când aveam vreo 13 ani?

 

15.Porecla ta în adolescenţă era... Maradona J. Am jucat fotbal şi tenis de picior până în ziua în care n-am mai putut să fac stop pe piept J.

 

16.Locul tău preferat din Bucureşti este... o grădină în care am băut cel mai bun ceai. Pe datorie, căci mi-am data seama, când să plătesc, că n-aveam bani la mine. Se cheama Vlaicu şi e uşor să treci pe lângă ea fără s-o remarci. Dar când intri, parfumul trandafirilor te învăluie şi nu mai ai nicio şansă.

 

17.Când ai râs ultima oară şi la ce?

 

În ultimele patru săptămâni, în fiecare zi. Pentru că atunci când petreci atâta timp printre copii, râsul este inevitabil. O fetiţă de şapte ani o întreabă, cu maximă seriozitate, pe una dintre voluntarele care o însoţeau: „Tu chiar ştii să faci vrăji, Albă ca Zăpada”? / „Da”, răspunde Andreea. Capul fetiţei se lasă într-o parte a îndoială, ochii se mijesc: „Poţi să dispari? ” J)

 

18.Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în... O să râdeţi, dar de la etajul şapte de la Prima TV se văd cele mai spectaculoase apusuri. Ne tragem uneori câte un scăunel şi privim spectacolul până se culcă soarele de tot – sau până vine o ştire care trebuie rapid montată.

 
19.Ce te ţine trează noaptea? 
 

O chitară în jurul unui foc de tabără.

 

20.Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai...N-aş juca la loto. Am fost prea norocoasă atâta vreme ca să-mi fac praf norocul cu o sumă ameţitoare care mi-ar putea lua minţile. Sunt bine aşa.

 

21.Eşti cel mai mândră de... MagiCAMP, tabăra pentru copii cu afecţiuni oncologice pe care am fondat-o împreună cu Vlad Voiculescu .

 

22.Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost...să mă urc în maşină la 1 noaptea şi să conduc 100 de km pentru că mi-era dor de copiii din MagiCAMP.

 

23.Viaţa e prea scurtă ca să nu...iubeşti în fiecare zi

 

24.Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este... „Micul Prinţ”.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau