marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Ioana Maria Moldovan e la cură. Vezi ce regim ţine vedeta!

Vedeta Prima TV a recunoscut în repetate rânduri că îi place să mănânce, adoră bunătăţile ardeleneşti făcute de mama ei, iar în faţa dulciurilor şi mai ales a ciocolatei, mărturiseşte că nu poate rezista. 
 

Dacă în timpul anului este atentă la ce mănâncă, la zilele de naştere sau când ajunge acasă, la părinţi, nu se abţine de la preparatele delicioase. Mănânc de toate, fără să mă gândesc la consecinţe, că doar sunt om. Astfel de festinuri culinare mi se întâmplă de câteva ori pe an”, spune Ioana.

 

Frumoasa blondă ţine însă foarte mult la sănătatea ei şi după asemenea extravaganţe, are grijă să ţină o cură de detoxifiere. Prima experienţă detox a avut-o anul trecut, după vacanţa de vară. Timp de şapte zile, Ioana a băut doar sucuri, opt sticluţe a câte 330 de ml pe zi, la interval de două ore, ajungând la 56 de sticluţe în total. Experienţa cu primul detox din viaţa mea sună cam aşa: primele două zile au fost uşoare, dar a treia zi a fost grea. Mă enerva toată lumea, chiar şi persoana mea şi ca un făcut, toate vecinele s-au pus pe gătit, prietenii ne invitau în oraş, toţi îmi ieşeau în cale cu cutii de pizza, sucuri carbogazoase, mâncau îngheţată, covrigi, parcă toată lumea îmi făcea în ciudă, iar eu leşinam de pofta”, povesteşte Ioana.

 

În cea de-a treia zi, Ioana a fost cât pe ce sa renunţe. „Norocul meu a fost că a ţinut şi Marian detox-ul şi m-a susţinut, în doi e mai uşor. M-am simţit bine în urma celor şapte zile şi am reuşit să dau jos aproape patru kilograme”. Ioana spune că nu i-a fost foame în toată această perioadă, pentru că sucurile îi ofereau exact caloriile de care avea nevoie corpul. „E puţin dificil până te obişnuieşti cu programul strict. Am dat mâncărurile preferate şi dulciurile pe apa ionizată, goji, sfeclă, morcov, lapte de migdale, aloe vera, polen, chlorella, spirulină ... a fost o etapă interesantă”. 

 

Tocmai de aceea, Ioana s-a aventurat acum în cea de-a doua cură de detoxifiere din viaţa ei, tot pentru şapte zile. „Acum am trecut cu bine de ziua a treia, că doar am deja experienţă. Aşa că, în perioada asta mă plimb peste tot cu sticluţele după mine şi cum sună alarma telefonului, îmi iau masa. Nu contează că sunt la volan, la film, într-o întâlnire. Trebuie să mănânc, nu pot sări peste masa lichidă. Cu siguranţă după Paşte am să reîncep programul detox Happy Body”.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau