marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Diana Bart si Alexandru Constantin, despre noul format al emisiunii: "Acum prezentăm o emisiune de la ora 19.30. Este un format nou"

1. De ce ati schimbat numele si ora emisiunii?

 

Diana Bart: Telespectatorii și-au dorit să ne vadă la o ora mai accesibilă, de aceea acum prezentăm o emisiune de la ora 19.30. Numele Focus Magazin reflectă faptul că este un format nou, în care avem mai multe tipuri de reportaje din zona de lifestyle, beauty sau hobbyuri.

 

Alexandru Constantin: Telespectatorii ne rugau să începem mai devreme. Acum, fiind în prime time, acoperim o categorie mai largă de privitori și venim în întâmpinarea lor cu sfaturi utile privind timpul liber sau trucuri de îngrijire personală, de exemplu.

 

2. Schimbarea a venit la pachet si cu alt continut (altfel de reportaje)?

 

D.B.: De aici numele de „Focus magazin", pentru că de această dată nu abordăm doar materiale mondene, ci și sfaturi de frumusețe sau vacanțe. 

A.C: Evident, pentru că ajungem acum și la o altă categorie de oameni: la cei care urmăresc, Focus 18:00, jurnalul de știri al Prima TV. Prin urmare, avem și reportaje de lifestyle, idei de vacanțe etc.

 

3. Ce invitat (de la Click sau Focus magazin) ti-a dat emotii pana acum (din diferite motive: te-a impresionat povestea lui sau nu a mai venit in platou)?

 

D.B.: Fiecare invitat îți dă emoții constructive, dar cele mai mari emoții mi le-a dat Dan Chișu, atunci când l-am avut în emisiunea culinară pe care o prezentam. 

A.C: Știu că Bogdan Vlădau a ajuns într-o seară cu fix 3 minute înainte să intrăm în direct. Mi-a dat o stare de nervozitate mai degrabă, decât emoții.

 

4. Ce persoana publica ai vrea sa vina la un moment dat in emisiunea voastra?

 

D.B.:Andi Moisescu, Oana Cuzino sau Andreea Esca. 

A.C: Toți cei pe care i-am vrut au venit fie la Focus Magazin, fie la cealaltă emisiune pe care o realizez, Constantin 60.

 

5. Cat timp te pregatesti pentru o editie de Focus Magazin? La cat vii la serviciu?

 

D.B.: Ajung în redacție pe la 16:30, citim toate textele și știrile emisiunii, ne decidem asupra titlurilor. La ora 19:00, în cadrul jurnalului de știri "Focus" avem o intrervenție în direct, un scurt promo al emisiunii din ziua respectivă, apoi intrăm cu emisiunea în direct, între 19:30 - 20:15. 

A.C: Sunt câteva ore bune care cer pregătirea intro-urilor, documentarea referitoare la invitat, discuția cu echipa despre ce urmează să se întâmple în emisiune.

 

6.Inainte, terminati emisiunea foarte tarziu. Acum ca ati schimbat ora, pentru ce aveti mai mult timp?

 

D.B.: Eu petrec mai mult timp seara cu logodnicul meu, care în timpul zilei are un program încărcat. Dacă înainte ajungeam după miezul nopții acasă, acum intru pe ușa pe la opt și jumătate.

A.C: Pentru gatit.☺

 

7. Ce faci in timpul liber? Ce pasiuni/ preocupari ai?

 

D.B.: Mă plimb, vizitez, pictez, desenez, gătesc. 

A.C: Timpul liber nu este un punct forte al meu. Sunt și student la actorie, ceea ce îmi răpește din timp destul de mult. Începând din noiembrie urmează să lansez “Atelierul de creație media”, primul workshop de gen din România, menit să pună bazele lucrului în fața camerei de filmat, pentru cei interesați de o carieră de reporter sau prezentator în televiziune. Spun că este inedit proiectul, pentru ca voi aduce, ca metoda de lucru, foarte multe elemente de pedagogie din zona actoriei, spre zona de televiziune.

 

8. Ce planuri ai pentru acest sfarsit de an?

 

D.B.: Să ne mutăm în casă nouă și să petrecem Crăciunul acolo, împreună cu părinții noștri. 

A.C: Mi-aș dori tare mult să petrec Crăciunul în Oradea, cu familia. Vedem în funcție de timp.

 

9. Ce stire despre tine aparuta intr-o publicatie (tabloida sau nu) te-a deranjat cel mai mult?

 

D.B.: Până acum nu m-a deranjat nici o știre despre mine, dar nici nu dau curs unor situații care să mă pună într-o lumină proastă. 

A.C: Una de prin 2011, care mai mult m-a amuzat decât m-a deranjat: că mi-ar fi pus pile Cristina Țopescu să ajung prezentator.

 

10. Diana, cum merg pregatirile pentru nunta?

 

D.B.: Nu ne stresăm, nu vreau să fie o pacoste pregătirea nunții, mai avem până în vara anului viitor, așa că facem totul pas cu pas și în cel mai plăcut mod.

***

Diana Bart și Alexandru Constantin - TV Mania

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau