marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Diana Bart, despre viitorul ei sot: "Sunt convinsa ca este sufletul meu pereche"

Interviu Diana Bart – TV Mania

 
 

- Tocmai ai spus „DA”. Ne povesteti cum a fost?

 

Nu zic "aşa cum am visat", pentru că atunci când visam nu simţeam la intensitatea la care am trăit acum, când am spus DA. A fost minunat!

 

- Te aşteptai la această cerere sau te-a luat pe nepregătite?

 

Mă gândeam, pentru că lucrurile între noi au evoluat foarte frumos, dar ştiindu-l pe Mihai foarte minuţios şi misterios, nu bănuiam momentul când o să se întâmple. Mai ales că am fost într-un restaurant romantic şi cu o seară înainte, în Florenţa. Dar când am călcat pragul grădinii localului din Roma, la înălţime, m-au trecut toţi fiorii. Seară, multă verdeaţă şi lumânări, un cadru feeric. Şi acolo s-a întâmplat.

 

- De ce crezi că ţi-ai găsit sufletul-pereche? Ce îţi place la Mihai Dumitrescu?

 

Sunt convinsă că este sufletul meu pereche, pentru că nu mi-am proiectat în el bărbatul perfect, ci aşa l-am descoperit, pas cu pas, iar cu cât trec lunile, îl descopar mai mult şi mai frumos. Chiar împărtăşim sentimente pure şi nu ne chinuim să facem ca lucrurile să meargă între noi, totul vine natural.

 
- …şi ce nu îţi place?
 

Chiar nu există nimic care să-mi displacă la Mihai.

 

- Aţi stabilit data nunţii sau măcar perioada?

 

Data încă nu, dar ne-am gândit la august-septembrie, anul viitor.

 

- Cum vrei să arate nunta ta?

 

O nuntă de vară, diafană şi verde. Mi-ar plăcea o grădină, plină cu verdeaţă şi flori, aer curat şi multe lumânări albe.

 

- La care dintre obiceiurile de nuntă nu vei renunţa? Sau le vei respecta pe toate?

 

Iubesc tradiţiile româneşti, dar le văd acolo unde îşi au locul. Noi ne dorim un eveniment simplu, boem, pe care nu-l văd amestecat cu tradiţiile noastre. Aşa că nu vom avea nici o găină la nuntă, nu mă va fura nimeni şi nici nu vom face hora în faţa blocului.

 

- Şi cum vrei să arate rochia de mireasă?

 

Îmi doresc o rochie diafana, albă sau nude, cu o croială lejeră, dar spectaculoasă prin nişte aplicaţii din broderie manuală.

 

- Care nuntă din showbiz-ul românesc sau internaţional ţi-a plăcut cel mai mult?

 

Din showbiz-ul nostru mi-a plăcut foarte mult nunta Adelinei cu Cristi Chivu. Doi oameni fini, frumoşi, plin de rafinament. Iar din showbizul internaţional, nunta regală dintre Kate Middleton şi prinţul William mi s-a părut demnă de filele de poveşte. A fost un eveniment memorabil, nu doar pentru că protagoniştii sunt un prinţ şi o prinţesă, ci pentu că evenimentul a fost plin de nobleţe, dar şi simplitate, în acelaşi timp.

 

- Vei reveni pe micul ecran, împreună cu Alexandru Constantin, pe 10 august. Eşti nerăbdătoare să te întorci pe sticlă?

 

Da, abia aştept. Este cealaltă mare dragoste a mea, televiziunea. Consider că o femeie este împlinită atunci când îşi iubeşte bărbatul cu care îşi împarte viaţa, dar şi meseria pe care a îmbrăţişat-o.

 

- Ceva schimbări în noul sezon al emisiunii?

 

Da, revenim cu un format nou, mai dinamic, o grafică mai atrăgătoare.

 
- La ce surprize să ne aşteptăm?
 

Click! aduce surprize în fiecare zi. Avem telespectatorii noştri care ne sunt fideli, pe care îi respectăm şi cărora le aducem cele mai curate exclusivităţi mondene.

 

- Cum a fost primul an de „Click!”?

 

Un an colorat, o altă faţa a jurnalismului. Dupa 9 ani de ştiri, 1 an de ştiri mondene, odată cu Click! am intrat în lumina mai strălucitoare, mai dinamică a showbizului. Mă bucur că putem să demonstrăm, odată cu această emisiune, că şi lumea mondena poate fi relatată într-un mod curat.

 

- Te-a schimbat în vreun fel această emisiune?

 

Sunt acelaşi jurnalist ca şi atunci când realizam reportaje sau transmisiuni în direct, doar că acum, zâmbesc un pic mai mult.

 

- Pe 20 august, când vei împlini 34 de ani, ce dorinţă îţi vei pune când vei sufla în lumânări?

 

Să fiu la fel de fericită în toţi anii de acum înainte.

 

- Te căsătoreşti, ai un sezon nou şi împlineşti o vârstă frumoasă. Ce îţi mai doreşti de la viaţă?

 

Să întregim familia, să apară în curând şi un copilaş. Şi să ne ţină Dumnezeu sănătoşi pe toţi: pe noi, pe familiile noastre, prietenii, ca să ne putem bucura împreună de ceea ce avem.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau