marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Anca Serea: "Adi este un om bun și un partener minunat"

1.      De 4 ani formezi un cuplu alături de Adi Sînă, dar peste două saptamani veti face pasul cel mare. Mai ai emotii pentru marele eveniment?
Sigur că avem emoții mai ales pentru ceremonia religioasă. Suntem fericiți că trăim astfel de momente și că îi avem pe cei mici alături de noi.
 
2.      În multe interviuri Adi Sîna a spus ca a descoperit in tine femeia ideală. Pe tine ce te-a atras cel mai mult la el? Care este din punctul tau de vedere cea mai mare calitate a lui? Care a fost momentul în care te-a emotionat cel mai mult?
Adi este un om bun și un partener minunat. Mi-ar fi greu să fac un clasament al calităților lui :-). Este un soț bun și iubitor, un tătic perfect pentru copiii noștri, un om care-și ține promisiunile întotdeauna, generos și vesel. Sunt multe momente încărcate de emoții, dar cred că cele mai vii sunt cele legate de nașterile copiilor.
 
3.      Pentru Adi - Ai spus ca Anca este femeia ideala. Ce te-a atras la ea? Care este cea mai mare calitate a ei?
Anca este iubita mea frumoasă și mămica perfectă pentru pruncii noștri. Calmă, altruistă și mereu cu zâmbetul pe buze. Avem multe pasiuni comune, ne place să călătorim, ne place muzica, filmele vechi. Este omul cu care vreau să-mi împart viața. Asta e categoric!
 
4.      Sotul tau este mult timp plecat in turnee. Ti s-a intamplat sa fii vreodata geloasa?    
Desigur că da. Consider că gelozia moderată este oarecum normală într-o relație în care oamenii se iubesc. Nu exagerăm oricum, nici unul dintre noi, pentru că avem mare încredere în noi și suntem perfect conectați chiar și atunci când distanța este mare.
 
5.      Ati hotarat unde veti pleca in luna de miere?
Probabil vom merge la Florența, orașul meu preferat.

 

***

 Interviu Anca Serea - Evenimentul zilei

 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau